26 Δεκεμβρίου 2017

Δραματικές εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ

sekapergostasioΔραματικές εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ μετά την επικύρωση του προστίμου των 38 εκατ. ευρώ και του μπλόκου στη διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα.


Την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της ΣΕΚΑΠ ξεκινά η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας με έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η απόφαση ελήφθη λόγω της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της μετά την έκδοση της απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

www.voria.gr

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline