07 Σεπτεμβρίου 2019

Για πρώτη φορά όλοι μαζί και με γενέθλια έκπληξη…

 basketmazi.PNGΗ σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τα είχε όλα. Πληρότητα για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, απαιτητικό πρόγραμμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και τούρτα γενεθλίων στο τέλος…

Ο Κώστας Φλεβαράκης για πρώτη φορά, σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, τρεις μόλις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Με τον Best ωστόσο να έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες νωρίτερα και τους ξένους παίκτες να προστίθενται καθημερινά στο πρόγραμμα της ομάδας, χρειάζονται μερικές ημέρες ακόμη για την πρώτη προπόνηση με πληρότητα στο 100%.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής και μπάσκετ και ολοκληρώθηκε με απαιτητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Βασιλείου.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μία έκπληξη για τον JeQuan Lewis που έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο Αμερικανός δέχθηκε τις ευχές από όλη την ομάδα, έσβησε τα κεράκια που υπήρχαν στην τούρτα έκπληξη της ομάδας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται χωρίς ρεπό και με προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στο PAOK Sports Arena

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline