21 Μαΐου 2019

«Να μην λοιδορηθεί ο Πρέλεβιτς, μόνο σεβασμός για τον Ιβάν Σαββίδη»

 BANEMAGICΣτο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος και αναφέρθηκε στην απόφαση του Μπάνε Πρέλεβιτς να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα της ομάδας μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ τους χρειάζεται όλους. Δεν χρειάζονται μαχαίρια και ο ένας να πυροβολά τον άλλο. Είναι μέγα λάθος αυτό, το οποίο πληρώσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται συγκερασμό απόψεων και ανθρώπων που έχουν τη θέληση να προσφέρουν και είναι ανοιχτός για όλους. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια αβέβαιη κατάτασταση, πρέπει να βρεθεί μια άλλη διοίκηση. Μόνο θετικά μπορεί να κρίνει κάποιος το έργο του Πρέλεβιτς. Δεν ξέρω γιατί έφτασε σε αυτήν την απόφαση, όμως, δεν πρέπει να πυροβοληθεί ένας άνθρωπος που προσέφερε το όνομα και τη δουλειά του τόσα χρόνια χωρίς να αμείβεται. Δεν πρέπει να λοιδορηθεί από κανέναν. Όποιος μπορεί να πάει τον ΠΑΟΚ ένα βήμα παραπάνω καλώς να ορίσει».

Για την οικονομική προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Μόνο σεβασμό και υπόκλιση για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει πάει τον ενιαίο ΠΑΟΚ σε ένα άλλο επίπεδο. Από εκεί και πέρα δεν έχω εικόνα για τα οικονομικά μεγέθη, τα χρήματα που μπήκαν και πώς αξιοποιήθηκαν».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος και θα βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έφτιαξε γενιές ΠΑΟΚτσήδων. Όπως τώρα το ποδόσφαριο δημιουργεί νέες γενιές έτσι κι εμείς τα προηγούμενα χρόνια με το μπάσκετ. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ θέλει σεβασμό, προσέφερε πάρα πολλά».

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline