04 Ιουλίου 2018

«Μάτζικ» και Παπαθεοδώρου αναχωρούν για το Las Vegas

 nbasumerΟ τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης (9:30) για το Las Vegas, προκειμένου να παρακολουθήσουν το NBA Summer League που θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 17 Ιουλίου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται ανελλιπώς από το 2004, ενώ από το 2007 και έπειτα είναι επίσημο summer league του ΝΒΑ. Φέτος θα συμμετέχουν για πρώτη φόρα και οι 30 ομάδες της λίγκας, οι οποίες θα δώσουν από 5 ως 8 παιχνίδια ανάλογα με την πορεία τους στα Thomas and Mack Center και Cox Pavilion του Las Vegas στη Nevada.

Στο Summer League θα συμμετάσχει και ο Phil Goss, έχοντας μάλιστα, διπλή ιδιότητα. Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Washington Wizards, ο Goss θα δώσει το παρών τόσο ως παίκτης, όσο και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου (βοηθός προπονητή).

Σταυρόπουλος: «Η παρουσία μας θα είναι εποικοδομητική»

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα βρεθεί στο Summer League του Las Vegas για δεύτερη φορά, καθώς είχε δώσει το παρών και το καλοκαίρι του 2015, ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί ανελλιπώς το τουρνουά του Portsmouth.

«Στο Las Vegas το κυρίαρχο στοιχείο είναι οι παίκτες, αλλά εκεί μπορείς να βρεις και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο, όπως GM ομάδων και ατζέντηδες. Τόσα χρόνια, με την παρουσία μας στις ΗΠΑ, έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων οι οποίοι μας βοηθάνε σε επιλογές, καθώς είναι πιο έμπειροί από εμάς και έχουν καλύτερη γνώση της αμερικανικής αγοράς. Έχουμε ήδη προγραμματίσει αρκετές συναντήσεις και θεωρώ ότι η παρουσία μας θα αποδειχθεί εποικοδομητική».

Για τις διαφορές του τουρνουά του Portsmouth στο οποίο πήγαινε τα οποία χρόνια με το Summer League του Las Vegas: «Η βασική διαφορά είναι ότι στο Portsmouth έχεις να κάνεις με rookies παίκτες, ενώ στο Las Vegas υπάρχουν και παίκτες με επαγγελματική εμπειρία. Γενικά, το επίπεδο είναι πιο υψηλό στο Las Vegas».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline