10 Σεπτεμβρίου 2017

"Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

 xaralabidissΓια τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο του τουρνουά για τα «Μαυροσκούφεια» μίλησε ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου στο πάγκο του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης.

«Χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βλέπουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, αν λειτουργούν. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, βγάλαμε όμως ασφαλή συμπεράσματα για την εποχή και τα παιχνίδια που έρχονται θα μας βοηθήσουν».

Πρόσθεσε πως: «Είχαμε αρκετή δυσλειτουργία όσον αφορά τα αμυντικά ριμπάουντ. Κάποιες συνεργασίες στην άμυνα, που δεν έγιναν με τις προϋποθέσεις που είχαμε θέσει. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν ποιότητα και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε φάσεις παιχνιδιών που μπορεί να είναι αντίστροφο το κλίμα. Το Ρέθυμνο σήμερα, επανήλθε από μια αρκετά μεγάλη διαφορά αλλά κρατήσαμε. Είχαμε αρκετή διάθεση στην άμυνα, κάποιες σωστές επιλογές στην επίθεση στο τέλος κι έτσι, κερδίσαμε και κρατάμε αυτό».

Όσο για τις κακές επιστροφές που έδωσαν αιφνιδιασμούς στο Ρέθυμνο, σημείωσε πως: «Κατ’αρχάς είναι θέμα συγκέντρωσης… Είναι κάποια πράγματα τα οποία στο μπάσκετ είναι αυτονόητα. Η συγκέντρωση είναι προαπαιτούμενο για ότι κάνεις. Είχαμε μεγάλο θέμα στις αμυντικές επιστροφές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ή είχαμε την προϋπόθεση να δεχτούμε αρκετά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που πρέπει να δώσουμε έμφαση και να επικεντρωθούμε και σε αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το… προαίσθημα του για φέτος και αν αυτό είναι καλό; «Ναι, φυσικά… Έχω κατηγορηματικά καλό προαίσθημα. Απλά θεωρώ ότι θα αποδειχτεί εν καιρώ».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline