11 Μαΐου 2018

"Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι..."

 mantalosssΟλα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στην συνέντευξη Τύπου:


Για το πώς προσεγγίζει τον τελικό: Η ομάδα μας δεν έχει άγχος για αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ματς που κρίνει έναν τίτλο. Εμείς πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και αυτό τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Για το αν είναι κίνητρο η κατάκτηση του νταμπλ: Σίγουρα η κατάκτηση του νταμπλ είναι ένα κίνητρο για εμάς. Θα γράψουμε και εμείς ένα κομμάτι στην ιστορία του Συλλόγου αν το καταφέρουμε και για αυτό θέλουμε να το κατακτήσουμε.

Για τον τραυματισμό του: Σίγουρα ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός αυτός. Αλλά μέσα από αυτές τις καταστάσεις πρέπει να βγαίνεις δυνατός. Για αυτό και είμαι εδώ, έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για το αν έχουν ξεχάσει τα πανηγύρια από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: Σίγουρα πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αλλά εμείς ξέρουμε πότε έπρεπε να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί. Εμείς πανηγυρίσαμε το Πρωτάθλημα αλλά συμφωνήσαμε να το ξεχάσουμε. Από την περασμένη Δευτέρα σκεφτόμαστε όλοι αυτό το παιχνίδι και τίποτε παραπάνω.

Για το αν η ομάδα του έχει να αποδείξει κάτι: Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτε εμείς. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζεται να διεκδικούν κάθε τίτλο. Εμείς δεν αρκούμαστε στο Πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο που μας δίνεται η ευκαιρία.  

Για το μήνυμα στον κόσμο: Πέρσι δεν άρεσε σε κανέναν όσα έγιναν στον Βόλο. Εμείς λοιπόν θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό Κυπέλλου με παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων. Να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην ξαναδούμε επεισόδια.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline