04 Φεβρουαρίου 2018

"O κόσμος του ΠΑΟΚ μας επηρέασε"

petrakis pasΟ προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στάθηκε στη μαζική παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου, αλλά και στην ποιότητά του ως ομάδα.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ήμασταν επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ήταν σαν να παίζαμε εκτός έδρας, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ και αυτό έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο. Αλλάξαμε σχηματισμό, αλλά ο ΠΑΟΚ σε ανοιχτό γήπεδο μπορεί να σε σκοτώσει, όπως το έδειξε κιόλας. Όταν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ μας στέρησε να κάνουμε σκέψεις για την ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά δεν έφτανε αυτό. Οι συγκυρίες έπαιξαν τον ρόλο τους σε όλα, αλλά και η ποιότητα του ΠΑΟΚ έκανε σε κάποιες στιγμές τη διαφορά. "

Εάν επηρεάστηκε η ομάδα από τα λεγόμενα όλης της εβδομάδας:

"Όχι η ομάδα είναι έξω από αυτά και δεν επηρεάζεται. Όσα χρόνια είμαι εδώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ψυχολογία."

Για το πρώτο γκολ και αν επηρέασε η απόφαση του επόπτη:

"Είτε εκεί είτε μετά θα είχαμε πρόβλημα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι και ο κόσμος του έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό που έγινε."

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top