28 Αυγούστου 2017

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν δυνάμεις, στο τέλος κάποιοι περπατούσαν»

 xristoforakisssO υπηρεσιακός τεχνικός της Κέρκυρας, Κώστας Χριστοφοράκης αναφέρθηκε στην έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ  

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για την έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: «Είδα κάποιους παίκτες που πράγματι στο τέλος δεν είχαν δυνάμεις και περπατούσαν. Ο Κάμπος έδειχνε ότι δεν μπορούσε άλλο και ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πληγωμένο θηρίο. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη προκάλεσε ένα μεγάλο σοκ. Περίμενα ότι θα είχαν τη διάθεση να δείξουν πως ο αποκλεισμός ήταν μια ατυχία. Τους περίμενα πιο επιθετικούς, να έχουν διάθεση, όμως εμφανίστηκαν αρκετά πιεσμένοι. Έκαναν πολλές τελικές προσπάθειες, ήταν και ο γκολκίπερ μας σε καλή μέρα, όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούσαν να έχουν πιο εύκολα το γκολ».

Για τη μάχη του τίτλου: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός έφερε δύο ισοπαλίες, η ΑΕΚ έχασε βαθμούς στα Γιάννινα. Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά για τους μεγάλους. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει το απόλυτο, όμως, οι μικρομεσαίες ομάδες δείχνουν πως ανέβηκαν πολύ. Είναι αναγκαίο να κερδίζεις βαθμούς στις έδρες αυτών των ομάδων για να πάρεις το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και η διακοπή ίσως κάνει καλό στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ανασυνταχθεί εστιάζοντας, πλέον, αποκλειστικά στο πρωτάθλημα».

Για τον παίκτη που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μάτος με τις πλαγιοκοπήσεις όπως τον ξέρουμε ήταν καλός. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε τέσσερα παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Βλέπω πως ορισμένα παιδιά έπαιξαν και στα τέσσερα ματς και, μάλιστα, με 90λεπτα. Ο Πρίγιοβιτς, φερ' ειπείν, έπαιξε τρία 90λεπτα και με εμάς μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ο Σάχοφ το ίδιο. Η ομάδα είναι κουρασμένη και δεν γίνεται ροτέισιον. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline