13 Σεπτεμβρίου 2019

Οι δηλώσεις Πελεκίδη - Νίκολιτς

 agkaliaxantball.PNGΟι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Πελεκίδη και της Μαρία Νίκολιτς, μετά τη νίκη επί της Muratpasa στο Φιλίππειο Στάδιο της Βέροιας.Δημήτρης Πελεκίδης:

«Κατ’ αρχάς είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί στην περίοδο που βρισκόμαστε, η ομάδα δε βρίσκεται στο 100% της απόδοσής της. Το πιο σημαντικό είναι ότι το πλάνο που θέσαμε εξαρχής για το παιχνίδι να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έπαιζε στο μεγαλύτερο διάστημα, μείον ένα παίκτη, ωστόσο καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τη νίκη. Τα δύο παιχνίδια για εμάς αποτελούν δύο ημίχρονα, σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο θα είναι την Κυριακή. Θα καθίσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί την Κυριακή. Ήμασταν ήρεμοι, καταφέραμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Σημαντικό επίσης ήταν για εμάς ότι είχαμε δίπλα μας τον 8ο παίκτη μας, το Λαό μας! Μας έδωσε παλμό και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας την Κυριακή για να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Μαρία Νίκολιτς:

«Είμαστε χαρούμενοι, που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου. Ήμασταν αγχωμένοι, γιατί ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για εμάς από την έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο τα καταφέραμε! Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δυνατοί, ωστόσο στο δεύτερο χάσαμε για λίγο τον ρυθμό, εξισορροπώντας τελικά την κατάσταση προς το τέλος. Η παρουσία του κόσμου ήταν σημαντικός παράγοντας για να πάρουμε τη νίκη και τους θέλουμε δίπλα μας και την Κυριακή!».

www.acpaok.gr

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline