22 Δεκεμβρίου 2017

Δεν ήταν ανταγωνιστικός

 poloballaΤον τελευταίο του αγώνα για το 2017, έδωσε ο ΠΑΟΚ MORRIS το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το 2017, το οποίο εξελίχθηκε εξαιρετικά στο πρώτο του μισό, με τον Δικέφαλο να τερματίζει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, στηριζόμενος κατά κύριο λόγο στα δικά του παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Η πορεία για την χρονιά 2017-2018 που διανύουμε σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα δουλέψουν όλοι, ο καθένας από την πλευρά του ώστε το νέο έτος να βρει το τμήμα πιο δυνατό βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση.

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ MORRIS γνώρισε την ήττα με 4-18.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS – Ολυμπιακός: 4-18

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-5, 0-7

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Στάθης, Μπόλκας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης 1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline