Connect with us

Διάφορα

Η καταγγελία του Σ.Φ ΠΑΟΚ «Northerners» για τα όσα έγιναν με τη Σάλκε

paokrevolution

Published

on

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Northeners» για ένα συμβάν στο «Veltins Arena».

Εν ολίγοις, κατληγγειλαν πως Γερμανοί οπαδοί αφαίρεσαν από φίλαθλο της ομάδας του Δικεφάλου πανό στο οποίο ήταν γραμμένος ο όρος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με όχι και τόσο ήπιο τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ «Northerners:

Advertisement
Advertisement

«Ελλάδα, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη 1/3/2017.

Μια εβδομάδα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τη Schalke σε αγώνα του Europa League στις 22/02/2017,αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο προσκήνιο του γραπτού τύπου με μια ανακοίνωση-καταγγελία για ένα σημαντικό γεγονός που έλαβε χώρα στην κερκίδα του Veltins Arena τη μέρα και ώρα του ματς.

Θα αναφερθούμε πολύ περιληπτικά στα όσα συνέβησαν ακολουθώντας ευλαβικά τις οδηγίες των κορυφαίων Ευρωπαίων νομικών συμβούλων της Arag σε Ολλανδία και Γερμανία που ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος συμπληρώνοντας τον φάκελο και στη συνέχεια θα προβούν σε αγωγές κατά πάντων εμπλεκομένων (Επίσημη Schalke,εταιρία security,Deutche Polizei,UEFA,κατά αγνώστων κ.α).

Φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν στις 11/02/2017 αναγκαστήκαμε ν’απαντήσουμε με γραπτή ανακοίνωση στις ανθελληνικές φιλοσκοπιανές προκλήσεις μερίδας φίλων της Schalke,κάποιοι εξ’αυτών ενοχλήθηκαν αρκετά κι αποφάσισαν ν’αναλάβουν δράση…

Advertisement
Advertisement

Έτσι περίμεναν τον αγώνα του Gelsenkirchen για να δράσουν εναντίον μας με μεθόδους Stasi χρησιμοποιώντας το Veltins Arena ως νέο κτίριο Lichtenberg και κύριο στόχο να υπεξαιρέσουν το σημαιόπανο των «Northerners PAOK Fans».

Αρχικά στην είσοδο στόχευσαν το άτομο(μέλος των ΒΟΡΕΙΩΝ που εδώ και 4,5 χρόνια μετανάστευσε λόγω της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας στο Venlo της Ολλανδίας όπου εργάζεται και ζει με τη σύζυγο και τα 2 παιδιά του)που ανέλαβε να αναρτήσει το σημαιόπανο στο άνω διάζωμα,στη συνέχεια 8-10 άτομα της security τον απομόνωσαν από τους υπόλοιπους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ πριν εισέλθει στον χώρο της κερκίδας και τον οδήγησαν σε χώρο του σταδίου κάτω από τους οπαδούς της Schalke.

Εκεί ταλαιπωρώντας (με συνεχείς σωματικούς ελέγχους προσπαθώντας ανεπιτυχώς να εστιάσουν σε οτιδήποτε παράνομο και παραβατικό), βρίζοντας στη γερμανική γλώσσα κι απειλώντας (ότι δεν θα παρακολουθήσει το ματς) επί αρκετή ώρα του είπαν ότι στο σημαιόπανο αναγράφονταν ο όρος ΜAKEΔONIA και έτσι αυτό δεν μπορούσε να αναρτηθεί,απαιτώντας μάλιστα να τους το παραδώσει και να το παραλάβει μετά το ματς. Του αφαιρέθηκε μάλιστα και το κινητό του τηλέφωνο…

Ενεργώντας ως ατόφιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ,το μέλος μας δεν δέχτηκε ούτε δευτερόλεπτο να εγκαταλείψει τη σημαία που σφιχταγκαλιασμένα πάλευε απεγνωσμένα να υπερασπιστεί,ακόμα και όταν εμφανίστηκαν διοικητικοί υπάλληλοι της Schalke με καρτελάκια, Γερμανοί ένστολοι αστυνομικοί, διερμηνείς, άνθρωποι με διαπιστεύσεις UEFA αλλά και άλλα αμφιβόλου ταυτότητας δίποδα που όλοι τους τελικά ενεργώντας οπαδικά ήθελαν τη σημαία στα χέρια τους!

Advertisement
Advertisement

Εν τέλει,το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να χάσει ο άνθρωπος το ματς και να αφεθεί ελεύθερος από την παράνομη απαγωγή-κράτηση του αρκετή ώρα μετά την λήξη, όταν από το parking αποχώρησαν και οι τελευταίοι εκδρομείς ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες.

Μέχρι μάλιστα να φτάσει στο σημείο όπου τον περίμενε ταξί, προπηλακίστηκε χωρίς και πάλι να παραδώσει τη σημαία, από άνανδρους Γερμανούς και Σκοπιανούς οπαδούς της ομάδας-ντροπής του Nordrhein-Westfalen.

Καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για όσα συνέβησαν έστω και στο ελάχιστο,να επικοινωνήσει μαζί μας μια και το θέμα σίγουρα δεν θα κλείσει εδώ, αλλά θα έχει συνέχεια στα ευρωπαϊκά δικαστήρια καθώς είμαστε αποφασισμένοι και σκοπεύουμε να προασπίσουμε τα δικαιώματα μας στο ύψιστο εναντίον όλων όσων μας επιτίθενται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Πέρα όμως από τις κινήσεις των νομικών μας συμβούλων και καθαρά οπαδικά, δηλώνουμε πως αυτοί που ξεκίνησαν πόλεμο σίγουρα θα τον έχουν!

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό για τους τουρίστες-κοπριές, αυτά τα κοκκινομάγουλα παιδάκια με τις άσπρες κάλτσες και τα πέδιλα, που πλέον πρέπει να ξεχάσουν τη Χαλκιδική και τις όμορφες παραλίες της. Οι συγκεκριμένοι που τόσα χρόνια βολτάριζαν με διακριτικά της Schalke ανενόχλητα,πλέον δεν έχουν θέση στα μέρη μας…Ας πάνε αλλού,ας πάνε στο βάλτο της Οχρίδας παρέα με τους γυφτοσκοπιανούς αδερφούς τους…

NORTHERNERS PAOK FANS

Y.Γ: Στη φωτογραφία διακρίνεται το επίμαχο σημαιόπανο στις κερκίδες του Veltins Arena κατά τον προκριματικό αγώνα του Champions League το 2013. Aλήθεια τότε δεν ενοχλούσε το περιεχόμενο;

Eπίσης τονίζουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα συμβάντα, ούτε επιθυμία μας είναι να εμπλακεί αφού η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της…».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διάφορα

Σαν σήμερα: Οταν “έφυγε” ο Λόραντ

paokrevolution

Published

on

lorantemfragma.png

 

Άσχημες μνήμες ξυπνά στον κόσμο του ΠΑΟΚ η 31η Μαΐου καθώς σαν σήμερα, το 1981, ο Γκιούλα Λόραντ έφυγε από την ζωή.

Ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κούδας με κεφαλιά απείλησε την εστία του Σαργκάνη. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν, αλλά το πλεκτό δεν κουνήθηκε. Επέστρεψαν στις θέσεις τους. Όλοι εκτός από τον Ούγγρο τεχνικό, ο οποίος κατέρρευσε στον πάγκο, στα χέρια του Βασιλάκου.

Λίγο αργότερα ο Βασιλάκος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και θα χαρίσει την νίκη στον ΠΑΟΚ, χωρίς να γνωρίζει ότι η καρδιά είχε προδώσει τον προπονητή του. Το απόγευμα και παρά τις προσπάθειες των ιατρών στο ΑΧΕΠΑ, όπου είχε μεταφερθεί, άφησε την τελευταία του πνοή.

Advertisement
Advertisement

Μετά το φινάλε του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Καζιμίρ Γκόρσκι, δήλωσε: «Τον είχα συναντήσει και ως παίκτη και ως προπονητή, είναι τραγικό αυτό που έγινε…»

Αυτός ήταν ο Γκιούλα Λόραντ

Ο Γκούλα Λόραντ γεννήθηκε στην Ουγγαρία στις 6 Φεβρουαρίου του 1923. Μεσοαμυντικός, μέλος της θρυλικής Εθνικής Ουγγαρίας της δεκαετίας του ’50 και μετέπειτα προπονητής σε Καϊζερσλάουτερν, Ντούισμπουργκ, Κολωνία, Κίκερς Οφενμπαχ (με βοηθό τον Οτο Ρεχάγκελ), Αϊντραχτ, Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε, ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Δικέφαλος. Συνολικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε σε 89 αγώνες.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ασπρόμαυρων το Δεκέμβριο του 1974 και μάλιστα το ντεμπούτο του ήταν με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (15/12/1974) με 2-0 στην Τούμπα. Με τον Λόραντ στον πάγκο οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, το οποίο ουσιαστικά το κλείδωσαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κερδίζοντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Νέτο Γκουερίνο.

Advertisement
Advertisement

Εκείνη την αγωνιστική περίοδο η ομάδα άνοιξε τα φτερά της και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα στην Τούμπα, σε ένα από τα πρώτα κοινά ματς του Γιόχαν Κρόιφ με συμπαίκτη τον Γιόχαν Νέσκενς στους Καταλανούς.

Το καλοκαίρι του 1976 ο Λόραντ αποχώρησε, αφού ο Γιώργος Παντελάκης δεν μπορούσε να καλύψει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το επεισόδιο στο γήπεδο της Ριζούπολης λίγους μήνες νωρίτερα, με παράγοντες της ομάδας που ήθελαν να κάτσουν στον πάγκο και τον Ούγγρο τεχνικό να θέλει να τους στείλει στην εξέδρα.

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ στο τέλος Απριλίου του 1980 για την δεύτερη θητεία του στην ομάδα που έμελλε να τελειώσει με μοιραίο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι επειδή έπασχε από δερματική πάθηση οι γιατροί του είχαν συστήσει να ζει σε θερμά κλίματα.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Διάφορα

Εκλεκτοί καλεσμένοι στην προεδρική σουίτα

paokrevolution

Published

on

Ξεχωριστοί καλεσμένοι στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκόγια την τέταρτη αγωνιστική των play offs της Super League 1.

Το 1ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) παρακολουθεί από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη το μεγάλο ντέρμπι του Δικεφάλου με τους «πράσινους».

Μία «κίνηση» των ασπρόμαυρων, η οποία συνηθίζεται στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Continue Reading

Διάφορα

Κωνσταντέλιας και Πήλιος χάρισαν τις φανέλες τους σε φίλο της ΑΕΚ που νίκησε τον καρκίνο

paokrevolution

Published

on

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στην OPAP Arena, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν χάλασε το χατίρι σε έναν μικρό φίλαθλο της ΑΕΚ, δίνοντάς του τη μπλούζα του.

Ο μικρός φίλος της Ένωσης, οποίος νίκησε τον καρκίνο, κρατούσε ένα πλακάτ, το οποίο έγραφε «Νίκησα τον καρκίνο στο κεφάλι, Ντέλια δώσε μου τη φανέλα».

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα πήγε προς μέρος του, χαρίζοντας τη μπλούζα του στον φίλαθλο της ΑΕΚ.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις