Επικαιρότητα
«Αξίζει όλα όσα πέτυχε ο Πασχαλάκης, χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ»
Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Νίκος Μελίσσας, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός στη Λαμία.
Ο νεαρός γκολκίπερ τοποθετήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, αποθέωσε τον Πασχαλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην φετινή εκπληκτική πορεία του Δικεφάλου.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας στόχος που βρίσκεται στα πλάνα μου, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ανήκω στον ΠΑΟΚ, γίνονται συζητήσεις και αναμένουμε. Είναι ένας μεγάλος στόχος, είναι σημαντικό να γυρνάς σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει το νταμπλ».
Για τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα: «Είναι πολύ μεγάλος. Είναι μεγάλοι οι στόχοι της ομάδας και ο ανταγωνισμός είναι πιο μεγάλος από παλαιότερα. Έχω κάνει την προσπάθειά μου βελτιώθηκα, είμαι πιο έτοιμος και αν, με το καλό, επιστρέψω θα διεκδικήσω ό,τι μου αναλογεί».
Για τον Πασχαλάκη: «Τα αξίζει όλα όσα πέτυχε, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και καλό παιδί. Είναι δουλευταράς, παίζει με πάθος, αγαπά αυτό που κάνει. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Για το μεγαλύτερο προσόν του Πασχαλάκη: «Είναι το πώς ζει το ποδόσφαιρο, τον αγώνα. Είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει, δίνει τα πάντα για το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα είναι αυτές οι δύο καταπληκτικές σεζόν που έκανε με τον ΠΑΟΚ».
Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα που βρίσκομαι από μικρός και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαούμενος για το επίτευγμα, το νταμπλ, την προσπάθεια, το αήττητο».
Για το αν ο ΠΑΟΚ όπως είναι μπορεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, έχει αποδείξει πολλά πραγματικό. Είναι ένα υλικό που του αρέσει να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα. Σίγουρα μπορεί για μένα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω αν χρειάζονται προσθήκες ή όχι».
Επικαιρότητα
Ζαγοράκης: «Δεν δόθηκαν ευκαιρίες στον Τζίμα»

Το δικό του σχόλιο για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τη μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ στη Μπράιτον, έκανε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και άλλοτε πρόεδρο του Δικεφάλου να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα και είναι ορατό.
Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχει κάνει ούτε μία ευκαιρία. Μπορεί να επηρεάζει η κούραση της ευρωπαϊκής αναμέτρησης που είχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο θα έπρεπε να είναι έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ πλέον είναι πιο κοντά να εξασφαλίσει την 4η θέση παρά η 2η , όλα αυτά βάσει της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ντέρμπι και έχει χάσει πολλά παιχνίδια στην Τούμπα με το πρόβλημα να είναι ορατό».
Επικαιρότητα
Πρόστιμο από την ΔΕΑΒ

Η πρώτη δικαστική απόφαση για τα όσα έγιναν στην OPAP ARENA βγήκε. Η ΔΕΑΒ που είχε καλέσει σε απολογία την ασπρόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να βάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ. Η απόφαση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΑΒ Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει τα εξής: 1) Με την υπ’ αριθμό 65/2024 Απόφασή της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διοικητικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000€), για σοβαρό φαινόμενο βίας, που έλαβε χώρα στο πάρκινγκ του γηπέδου OPAP ARENA, από την αθλητική αποστολή της η οποία επέβαινε σε πούλμαν, κατά τριών φιλάθλων της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 18/12/2024, για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Το ανωτέρω περιστατικό προκύπτει από την Έκθεση Συμβάντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, τα δεδομένα του συστήματος Ηλεκτρονικής Εποπτείας (κάμερες) της αθλητικής εγκατάστασης OPAP ARENA, καθώς και από τις Εκθέσεις των παρατηρητών της Διοργανώτριας Αρχής ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ.
Επικαιρότητα
Ο Ισπανός, Γκουιγιέρμο Κουάδρα, στο ΠΑΟΚ – Φερεντσβάρος

Γνωστός έγινε ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική του League Phase του Europa League (12/12, 19:45, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, COSMOTE SPORT 4 HD), την οποία θα διευθύνει ο Ισπανός Γκουιγιέρμο Κουάδρα.
Γκουανταλούπε Πόρας και Αλφρέντο Ροντρίγκες Μορένο θα είναι οι συμπατριώτες βοηθοί του Κουάδρα, με τον Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας να είναι ο 4ος ενώ ο Ρικάρντο ντε Μπούργκος θα βρίσκεται στο VAR.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά