16 Οκτωβρίου 2017

H αγωνιστική της... επιβεβαίωσης!

 BALAΟ Παναθηναϊκός κέρδισε τη Λάρισα και ο Κούγιας έβγαλε ανακοίνωση κατά του Σαββίδη.

Δεν είναι αστείο, είναι αλήθεια και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.  Αυτή η αγωνιστική αν μη τι άλλο πρόσφερε αφορμές για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι, η ΑΕΚ έχει πάρει πέναλτι εκτός περιοχής για να κερδίσει τη Λαμία (και άλλα παραδείγματα μπορούμε να παραθέσουμε) και ο Παναθηναϊκός σήμερα είδε τον βοηθό να υψώνει το σημαιάκι του και ο διαιτητής να ακυρώνει το γκολ του Περόνε. Λίγο αργότερα, έκανα μια  βόλτα στις ερυθρόλευκες ιστοσελίδες.

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρουν τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο. ΠΟΥΘΕΝΑ. Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι ο Αλαφούζος πλέον έχει τη συμπάθεια (να το γράψω κομψά) του Μαρινάκη και οι ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού τηρούν με ευλάβεια αυτή τη γραμμή (μπορούν να κάνουν και διαφορετικά;).

Ξεκάθαρα λοιπόν έχουμε αντιληφθεί για τα καλά ότι είμαστε μόνοι μας και απέναντι σε όλους τους άλλους. Και στα αλήθεια η προπόνηση της Πέμπτης είναι τόσο σημαντική για έναν και μόνο λόγο: όχι γιατί ακολουθεί το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης. Αλλά για να καταλάβουν οι παίκτες ότι φέτος είναι η χρονιά τους. Και αν έρθει το Πρωτάθλημα στην Τούμπα θα είναι ο πιο μάγκικος τίτλος στην ιστορία του Συλλόγου. Ξεκάθαρα!

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top